Find Property:

De cate ori in viata nu ne-am dorit ca la inceput de drum cineva sa ne deschida o usa. Atat. Sa avem o coala de hartie alba pe care sa ne asternem toate dorintele si visele noastre, pentru ca mai apoi sa ne apucam de treaba si sa le realizam.

La Zen Politehnica Apartments iti oferim nu doar o constructie solida, realizata cu materiale premium, nu doar o viitoare casa, ci un loc in care imaginatia ta sa zboare neingradita, in care culorile si texturile sa faca din acest spatiu mai mult decat o casa frumoasa. Sa devina casa ta, exact asa cum ai visat-o.

Timpul e important si ar fi pacat sa-l irosim in trafic. Zen Politehnica Apartments prin pozitionarea centrala, cu acces la metrou si alte mijloace de transport, te ajuta sa iti folositi timpul pentru lucrurile care conteaza. Iti oferim o baza solida pe care tu sa-ti construiesti casa asa cum ti-o doresti.

Iar daca la un moment dat visul tau s-a facut mai mare, investitia ta in Zen Politehnica Apartments iti va permite sa faci pasul urmator cu usurinta. Pozitionarea centrala si calitatea constructiei fac din Zen Politehnica Apartments o investitie profitabila pentru viitor.

Cheia apartamentului tau este mai mult decat cheia unei usi. Este cheia unui viitor plin de aspiratii.

Zen Politehnica Apartments este un proiect Zen Living Apartments.
Situat pe Splaiul Independentei Nr. 313C, proiectul beneficiaza de o pozitie privilegiata, langa Campusul Universitar Politehnica, intre statia de metrou Petrache Poenaru si statia de metrou Grozavesti, vis-à-vis de Complexul Studentesc Regie.
Cu acces la una din principalele cai de circulatie ale municipiului, care traverseaza centrul orasului de la nord-vest la sud-est, Zen Politehnica Apartments este avantajat de numeroasele mijloace de transport in comun si de distantele mici fata de cel mai mare centru universitar din capitala, fata de centre comerciale mari ale orasului, scoli, gradinite, spitale, clinici si parcuri.
Imobilul are un regim de inaltime P+11 etaje, cu un total de 190 de apartamente, cu locuri de parcare subterane si supraterane, avand ca termen de finalizare septembrie 2021.

Sistem
Constructiv

TERMOIZOLATIE
Fatada cu termosistem Austrotherm EPS 80 de 100mm
Tamplarie exterioara PVC, sticla tripan, Salamander by Madrugada

BALUSTRADA TERASA SI BALCON
Inchideri din panouri de sticla securizata si elemente din aluminiu cu un design liniar al balustradei, fara elemente verticale vizibile

PERETI SI COMPARTIMENTARE
Pereti exteriori din beton si caramida Porotherm 30cm
Pereti interiori despartitori intre apartamente din beton si caramida Porotherm 11.5cm

STRUCTURA DE REZISTENTA
STALPI si cadre de beton armat
Fundatie cu radier general de 120 cm
Fier BST 500 S
Beton clasa C25/30 si C30/37

ASCENSOARE
Kone MonoSpace cu motor EcoDisc

INSTALATII SANITARE
Centrala individuala Viessmann Vitodens 050
Contorizare individuala a consumului de apa
Instalatii sanitare pex Rehau Rautitan
Radiatoare Vogel & Noot

INSTALATII ELECTRICE
Conductor cupru
Contorizare individuala a consumului de energie electrica
Sistem de supraveghere video cu circuit inchis in spatiile comune si perimetrul complexului
Sisteme de detectie incendiu in spatiile comune si parcarea subterana

Parteneri

Dezvoltator

Adevaratul confort inseamna mai mult decat relaxare fizica si o estetica placuta. Pentru a fi autentic, acesta trebuie sa aiba la baza un sentiment de siguranta. In locul pe care il numesti al tau, trebuie sa poti savura din plin prezentul, dar si sa ai certitudinea unui viitor sigur. Sa stii ca orice s-ar intampla vei avea intotdeauna un loc pe care sa il numesti acasa.

Noi stim ca te gandesti mult la viitorul tau, iar curand vei lua una dintre cele mai importante decizii din viata ta. Vrem sa te asiguri ca va fi una inspirata. Iti vom sta alaturi si te vom antrena sa observi detaliile care fac diferenta. Iti vom pune la dispozitie intreaga noastra experienta ca sa intelegi de ce o locuinta de inalta calitate este una dintre cele mai valoroase investitii pe care le poti face. Atunci cand calitatea nu cunoaste compromis, ai garantia unei alegeri inteligente.

De aproape 30 de ani construim, promovam si vindem apartamente pentru oameni inspirati, impunând acelasi filtru riguros al calitatii. Am reusit sa ne diferentiem într-o piata foarte competitiva datorita seriozitatii noastre, atentiei deosebite la detalii, precum si a produselor oferite de partenerii nostri, nume recunoscute pe plan national si international.

NE PUTETI CONTACTA PENTRU
INFORMATII LA ADRESA

consultantafinanciara@zen-living.ro

Consultanta financiara

ZEN LIVING APARTMENTS VINE IN SPRIJINUL CLIENTILOR PRIN SERVICIUL DE CONSULTANTA FINANCIARA GRATUITA

Acest serviciu va este oferit prin parteneriatele incheiate cu bancile din Romania.
Departamentul de consultanta financiara, format din brokeri specializati in domeniul financiar-bancar, va asigura suportul in gasirea celei mai bune solutii de creditare, solutie, care se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra.

VETI GASI SOLUTII PERSONALIZATE PENTRU:

– Credite ipotecare/imobiliare
– Prima Casa
– Credite de nevoi personale